06/25/2024

Healing

Kjenner du på uro, frykt, angst i livet? Hvis ja, så ønsker jeg å hjelpe nettopp deg med en annen  fantastisk gave som jeg ønsker å dele med dere. Det er nemlig healing.

Dette jobber jeg med kunder som ringer inn til meg, som kjenner på frykt, uro, angst i livet. Hjelper dem med å åpne opp blokkeringer.

Hva er så healing?

Dette brukes til å helberede personer, til å friske. Hjelp til å få bort den frykten og uroen i livet. Jeg har mye varme i mine hender. Dette er noe jeg oppdaget for flere år tilbake. Det hele startet med at jeg har venninne, som var veldig urolig, og hadde masse frykt i seg. Hun ønsket hjelp med å få dette bort.

Jeg startet å jobbe med henne, og hun kjente at det begynte å bli varmt, og hun begynte å kjenne seg roligere. Hun ble veldig lettet. Denne erfaringen vil jeg dele med dere. For en liten stund tilbake ringte en kunde inn til meg, og var veldig urolig, kunne kjenne på frykten og energien til personen.

Jeg startet med å spørre om det er noe jeg kan hjelpe deg med, trenger du healing eller prate. Personen ønsket healing. Under samtalen merket jeg at personen begynte å føle seg lettere. Ble fortalt at den kjente varme. 


Hvis du føler at du trenger healing er du velkommen til å ringe meg😊


Ser frem til å hjelpe nettopp deg❤
Varme hilsner