06/25/2024

Spåkone telefon

Spåkone telefon, det er kanskje første gang jeg har hørt de to ordene sammen på den måten, men klart spåkone telefon er jo faktisk litt det dette er.

Det var en dame jeg pratet med som ringte, hun sa: Har jeg kommet til en spåkone telefon. Jeg ja, jo det har du. Hun lo og så at det kanskje var litt merkelig sagt, men at hun hadde søkt på spåkone telefon og fant meg.

Så alle måter er gode unntatt de dårlige. Jeg kan jo godt si jeg jobber i en spåkone telefon, selv om vi har menn som jobber sammen med oss også – så de ville trolig heller kalle seg spåmanns telefon.

Jeg har en litt tørr humor så spåkone telefon slo godt an her hos meg! Det er viktig at folk finner frem til sider og linjer som er seriøse. Jeg har jo selv ringt spåtelefoner og spådamer i mitt liv og noen har vært bra og noen har vært noe langt annet. Jeg tror at en del ikke har den kontrollen som vi har her. Her får alle gå igjennom tester og stikkprøver med veldig jevne mellomrom og det tror jeg er viktig.

Skal en først tinge en spådame eller en spåmann så vil en jo ha en som er ekte, ærlig og virkelig kan dette og ikke en eller annen bløffmaker!

Så spåkone telefon går vi for 🙂

Klem Jannike