07/23/2024

Spåtelefon

Det er mange som tenker på spåtelefon bare som en veldig anonym ting, der en ikke vet hvem en prater med i spåtelefon.

Slik er det ikke her hos oss. Når du ringer spåtelefon så kan du først se på hjemmesidene og lese om meg eller en av mine kolleger som arbeider her på spåtelefon. Du vil kunne se hva andre kunder har skrevet om oss eller lese bloggene våre før du ringer spåtelefon.

Det å ringe en spåtelefon kan føles litt skummelt første gangen, en vet ikke helt hva en skal si og spørre om så derfor vil jeg gi deg et par gode råd før du ringer spåtelefon første gang, egentlig er det lurt å gjøre dette hver gang du ringer.

Sett deg ned før du ringer spåtelefon og skriv ned det du har lyst til å spørre om, du vet det finnes ingen dumme spørsmål her, det er lov å si og prate om det som ligger deg på hjertet.

Skriv også ned hvem du pratet med, og hva du fikk til svar. På den måten kan du se at om det ikke stemte helt i dag, så kan dette være ting som skjer framover i tid. Neste gang du skal ringe spåtelefon så vet du hvilke svar du fikk og hvem du pratet med og da er det mye lettere neste gang også.

Jeg gleder meg til å prate med deg og hjelpe deg!