06/23/2024

Gud, engler, tro og ikke tro

I dag skal jeg skrive et innlegg som er vanskelig å skrive, men viktig. Jeg vil skrive om tro, engler, Gud, spådom og tanker. Dette er mine personlige meninger og det er lov å være uenig!

Jeg får ofte spørsmål om min tro. Tror jeg på Gud? Tror jeg på engler?. Er jeg ikke redd Gud syns jeg bryter mot det som står i Bibelen om spådamer? Er det noen religioner som tar feil?

Jeg prøver alltid å svare alle ærlig og oppriktig. Jeg tror på Gud og jeg tror på engler. Jeg tror ingen religioner tar feil eller noen har mer rett en andre. Det finnes en Gud og vi er alle salige i vår tro.

Jeg leser i Bibelen og jeg har lest de fleste hellige skrifter som finnes. Jeg ber og jeg er glad for den tryggheten jeg har i min tro. Jeg tror at mine mediale gaver er en gave fra Gud, for hvorfor skulle jeg ellers være født med disse gavene?

Magic Magasin - Vi har alle hjelpere

Det er ikke synd, farlig eller umoralsk å være spådame, like lite som det er syndig eller farlig å prate med oss. Jeg blir så uendelig lei meg når folk er redde denne vakre gaven vi lysarbeidere har fått. Dette er en gave som vi skal forvalte med respekt og dele med oss fordi alle trenger noen som kan se og gi de råd og hjelp.

Jeg vet jeg har skyddsengler rundt meg, jeg vet jeg har med meg andre hjelpere også. Det er også en gave som jeg føler er der fordi «noen» i universet elsker meg og vil jeg skal ha det bra. Vi kan kalle dette noen eller noe for Gud eller hva som helst. DET er ikke viktig – det viktige er at vi alle vet at vi ikke er alene og at livet er mer enn det som er innenfor begrensningene kroppen gir oss.

Vi har et uendelig stort univers inni oss og det smelter sammen med det ytre universet.

Jeg er så sikker på at vi alle er ett og at vi alle er passet på og elsket for den vi er.

Alien angel | Alien creatures, Fantasy art angels, Alien

I min verden finnes det ikke noe rett eller galt når det gjelder tro. Jeg elsker alle mennesker og jeg respekterer alle mennesker. Det er en grunn til at jeg syns det er vanskelig å svare på spørsmål om tro. En del mennesker syns det er feil å drive med spådom, noen syns det er unormalt at jeg ikke sier at den og den religionen er rett eller feil.

Det er faktisk det jeg mener, ingen har rett til å si at det DU eller JEG tror er feil. Vi har alle rett og vi skal hjelpe hverandre til å få gode liv og finne svar på det vi tenker på, er redd for og drømmer om.

Jeg skal skrive mer om engler og hjelpere. For jeg vil alle skal vite at ingen er alene her i verden. DU er ikke alene!

God klem fra Jannike.